x
Home | Over ons | Nieuws | Open avond injectables

Open avond injectables

Kosteloos kennismaken met botox en fillers, inclusief korting en gratis goedgevulde goodiebag! 

Heb jij altijd al meer willen weten over botox en fillers? Of speel je al langer met de gedachte om een behandeling te ondergaan? Kom dan langs bij de open injectable avond van Esthetisch Centrum Jan van Goyen op donderdag 31 mei!

Cosmetisch arts Aleid Koppius geeft deze avond een presentatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van injectables en zal een filler demonstratie uitvoeren. Natuurlijk kun jij ondertussen al jouw vragen aan haar stellen.

Algemene informatie

Datum:               Donderdag 31 mei 2018
Tijd:                    18.30 – 21.00 uur
Locatie:              Concertgebouwplein 11
Kosten:              Geen

Programma

18.30 – 19.00     Inloop met hapje en drankje
19.00 – 19.45     Presentatie
20.00 – 20.30     Filler demonstratie 1
20.30 – 21.00     Filler demonstratie 2

Let op! Wegens grote belangstelling is ervoor gekozen om twee filler demonstraties uit te voeren. De cosmetisch arts zal dus ook twee verschillende modellen uitnodigen. 

Aanmelden
Vanwege het grote aantal inschrijvingen is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze avond. Later dit jaar plannen we een nieuwe open avond. Houd voor meer informatie onze website en social media in de gaten.

Tijdens de open avond worden filler demonstraties uitgevoerd én kun je meteen een afspraak maken. Wanneer je dit dezelfde avond doet, ontvang je een korting van 15%!

GEZOCHT!
Voor de filler demonstratie zijn wij op zoek naar een model. Voor €750,- krijg je een fullface behandeling t.w.v. ca. €2500,-. Uiteraard vindt voorafgaand aan de open avond een apart consult plaats om samen de mogelijkheden door te nemen.

Is dit iets voor jou? Dan ontvangen we graag voor donderdag 10 mei een foto van jouw gezicht, zowel van de voorzijde als beide zijkanten. Mail deze naar openavond@jvg.nl.

Over Aleid Koppius

Cosmetisch arts. Jong aanstormend Nederlands talent binnen de cosmetische geneeskunde en gepassioneerde vakidioot. Voormalig mede-oprichtster en mede-eigenaresse van Clinic63. Momenteel werkzaam in Londen bij de wereldberoemde Raj Acquilla en Esthetisch Centrum Jan van Goyen te Amsterdam. Heeft enkele duizenden cosmetische behandelingen uitgevoerd en tientallen (internationale) artsen opgeleid. Zij is gespecialiseerd in complexe injectable behandelingen en staat bekend om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Patiënten noemen haar “erg professioneel”, “geduldig”, en “waanzinnig empathisch”. Dokter Aleid is BIG geregistreerd, lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en woont regelmatig masterclasses bij op het gebied van injectables om haar kennis en vaardigheden te blijven uitbreiden.

Vragen over de open avond? Stuur gerust een mail naar openavond@jvg.nl.